Shangri La – I mitt blod (Röda nätter) (1986)

 

Tillbaka i en dammig låda med obskyra svenska 80-talssinglar som inte kostat många kronor att köpa – och som inte existerar för så många fler än de som en gång spelade in dem. Och för mig :)

06 - Shangri-La - I Mitt Blod (Röda Nätter)Här är ett band som släppte två singlar, förutom den här också Mary-Mario. Eller band och band, förresten – enligt vad jag förstår så handlar det om ett enmansprojekt för Jonas Rörbecker från Oskarshamn som spelade i punkbandet Nervkollaps, men sedan valde en mycket intressantare väg tillsammans med producenten Paris Edvinsson (French Revolution, Paris Bis m m). Men som sagt, två singlar blev det och sen då?

 

Shangri La – I mitt blod (Röda nätter)
(Rörbäcker)
1986, Virgin Scandinavia
Producerad av Paris Edvinsson

4 thoughts on “Shangri La – I mitt blod (Röda nätter) (1986)

  1. Hejsan Jonas rörbäcker släppte även en vinylsingel som heter Vaktparaden som är riktigt kul. Den släppte han själv något år innan Shangri La kom ut.

    1. Hej Krister, jag har glömt att tacka för ditt inflikande. Jag tror att jag läste om den där singeln – vet du om det finns nån chans i världen att kunna höra den nånstans?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *