Ulrica Örn – Can’t get enough (of your love) + Fly away (1983)

 

Det här inlägget skiljer sig från samtliga tidigare – på två sätt. För det första så är det här två låtar som jag faktiskt inte ens tycker är särskilt bra, och för det andra så tänker jag i texten rätta mig själv :)

ulrica2006Vi börjar med det där med rättelsen. I inlägget med Fake och låten ’Right’, så skriver jag så här: ”1985 splittrades gruppen och Ulrika Örn (som ju f ö annars är mest känd som Niclas Wahlgrens motspelerska i filmen ‘G’ 1983) gick vidare med en bortglömd solokarriär, och jobbar idag med musik på SVT”. Det är faktiskt helt fel – Ulrika Örns bortglömda solokarriär ägde rum FÖRE Fake, och den bestod – enligt vad jag har förstått – endast av en enda singel. Inte mycket till karriär det inte :) Dock verkar det stämma det där med TV-jobbet, här intill är en bild från 2006 om ’människorna du aldrig ser i rutan…”

17 - Ulrica Örn - Can't Get Enough (1983)Och, inte mycket till singel heller – och där kommer vi då till det där ’för det första’. Trots att det här är en singel med båda sidorna skrivna och producerade av två av mina husgudar, Sandelin & Ekman, och trots att det alltså handlar om en sångerska som SEDAN var med i ett av Sveriges bästa euro/synthpop-band, så är det här som sagt inget vidare bra. Eller vad säger ni? Men, för kuriosans skull – och av just de nyss nämnda anledningarna – här är Ulrica Örn från 1983:

Ulrica Örn – Can’t Get Enough (Of Your Love) / Fly Away
(Christer Sandelin och Tommy Ekman)
1983, Sound Of Scandinavia ‎– SOS 1161
Producerade av Christer Sandelin och Tommy Ekman

Can’t Get Enough (Of Your Love):

Fly Away:

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *