Carola – Spread Your Wings (Extended Dance Mix) (1986)

Lo Att vara creddig är som bekant (?) inte nåt jag sysslar med, så därför backar jag inte för att slänga ut lite Carola… Men, innan du bläddrar vidare – du minns väl att under en kort period runt 1986 så var det ovanligt lätt att se henne som en ’helt vanlig’ 80-talare, med internationell potential?

CarolaJa, jag pratar naturligtvis om det hon gjorde tillsammans med Bee Gees-bröderna Gibb och som gav oss albumet Runaway och ett gäng riktigt bra låtar. Troligtvis minns ni dem – främst var det titellåten och Brand New Heart som blev hits, men där fanns ju som sagt några till. Som B-sida på Brand New…-singeln släpptes Spread Your Wings (For Your Love), men det var den som fick den ’stora’ remixen när de båda gavs ut på 12″.

Vet inte hur välkänd den här remixen är, men jag hade i varje fall inte hört den förrän för några veckor sedan, och nu finns den i samlingen…

Carola – Spread your wings (For your love) [Extended Dance Mix]
(Gibb-Gibb-Gibb)
1986, Polydor
Producerad och remixad av Maurice Gibb

[wpdevart_youtube]2lWQWZSrU4Y[/wpdevart_youtube]

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *