Mobile Homes – Feeling Better (1989)

Jag vet inte hur långt steget från Carola till syntlegendarerna i Mobile Homes är, men det kan säkert någon redogöra för mig. Men i vilket fall så kan vi väl låta det steget än en gång bekräfta vad den här bloggen handlar om – ett väldigt subjektivt urval av grejer som jag tycker är bra, kul eller intressanta :)

11 - Mobile Homes - Feeling BetterRedan i bloggens barndom, i januari i år, skrev jag om Mobile Homes och deras Sandelin-producerade I know I will die. (Läs det inlägget här, om du har missat det…) – ett inlägg som uppskattades stort av den mer synthinriktade falangen av mina läsare. Självklart är det ju då också läge att lägga upp den andra av deras ’Style-relaterade’ singlar. Jag älskar verkligen att skriva så, för nånstans känns det ju även som att steget från Mobile Homes till Style borde vara ganska stort. Men, så var alltså icke fallet vid den här tiden…

I know I will die gavs ut på Alpha och producerades av Sandelin (och är oavsett vilket, en grymt bra låt) och uppföljaren Feeling better gavs ut på Sonet och producerades av Tommy Ekman – det är kuriosa helt i min smak :) Och ja, även den här är riktigt riktigt bra! Tyvärr släppte bandet inte något album under just den här eran, det tror jag hade kunnat blivit hur grymt som helst…

Mobile Homes – Feeling better
(Andreas Brun)
1989, Sonet Grammofon – T10287
Producerad av Tommy Ekman

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *