Hubert Kah – So Many People (1989)

Åh så många gånger jag har sagt att det bara ska bli ett kort inlägg. Ikväll menar jag det. Verkligen…

600x400-HubertKahHubert Kah är gruppen som i praktiken är synonym med sångaren, låtskrivaren och producenten Hubert Kemmler. Han är rösten från alla de tidiga Sandrahitsen och han jobbade under många år nära Michael Cretu – på den tiden när allt han gjorde var fantastiskt. Du minns väl?

Hubert Kah:s diskografi spänner över alltifrån de första grejerna under ’Neue Deutsche Welle’-eran under tidigt 80-tal, via de gyllene åren under det sena 80-talet, fram till mer nutida grejer (senaste albumet släpptes 2005), och där finns så mycket guldkorn att jag inte har den minsta chans att hinna med ens en bråkdel av de bästa här och nu. R-1582953-1230115086

Så, jag kör helt enkelt en av de allra bästa :) Den här låten angav jag nyligen som en av de tre största hitsen från det fantastiska musikåret 1989. En väldigt subjektiv bedömning naturligtvis, men precis så bra är den!

Så, här är So Many People – och räkna med mycket mer från Hubert Kah en annan dag :)

Hubert Kah – So Many People
(Kemmler, Hirschburger, Cretu, Lohr)
1989, Blow Up Records
Producerad av Michael Cretu

2 thoughts on “Hubert Kah – So Many People (1989)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *