Barbie – Rock It Up (1986)

Självklart skulle jag ju postat något med Halloween-anknytning igår den 31:e. Men, det får bli idag istället – för först nu kom jag ju på vad som passade alldeles utmärkt :)

Barbie&CoHär är en artist och en låt som jag varit på gång att posta ett tag, men det har inte blivit av. Men som sagt, vad passar bättre som bloggens Halloween-firande än en klassisk maskerad! Alla (?) vet naturligtvis att Barbie var Alexander Bards första alter-ego att komma ut ur skrymslena, redan några år innan Army Of Lovers såg dagens ljus. Eller ja, det där är ju inte riktigt sant – på bilden här intill är det ju faktiskt den blivande kärleksarmén som poserar, men här handlar det om Barbie med hangarounds…

Låten ifråga, Rock it up, är i mitt tycke den bästa från det självbetitlade albumet, och här i singelversionen är den redan utmärkta produktionen av Thyrén/Lövbom, ytterligare förädlad av Emil Hellman. Så, det är väl bara ’sången’ man kan anmärka på…

Barbie – Rock it up  (Heavy Energy Club Mix – 7″ Edit)
(Bard)
1986, Alpha Records – ONESIN 031
Producerad av Kjell Lövbom och Peo Thyrén
Remixad av Emil Hellman

[wpdevart_youtube]0qc-Xb5vyVA[/wpdevart_youtube]

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *