Suzzie – Kom kom (1991)

 

Nämen vet ni vad? Åt fanders med kredd, svårmod och professionalism! In med amatörmässigt naiv kitsch med en twist av schlager och..ja, eurodisco :)

Suzzie-SambataktHär är B-sidan på en singel som släpptes 1991. Om jag igår tyckte att Katangas singel från 1985 kanske var något år sen, så var den här mer än så. Typ fem-sex år tidigare hade den här hört hemma. Men, utan att på något sätt vara dömande, den här är ju trots allt gjord i Laxå/Askersund ;-)

Jag vet absolut ingenting om Suzzie eller hennes team av låtskrivare och producenter som är listade på konvolutets baksida. Dessutom väldigt tydligt listade, får man säga – som om alla inblandade verkligen ville få chansen att i alla fall en gång få vara med på ett skivkonvolut. Att detta mer eller mindre är ett ’hemmaprojekt’ råder ju ingen tvekan om. Rolab Music är etiketten, men bolagets distributionskanaler var inte mer omfattande än att man kunde beställa ’plattan’ via två telefonnummer :)

A-sidans Sambatakt går jag inte alls igång på, men det är som sagt skillnad med den här B-sidan. Här är Kom, kom, framförd av Suzzie Jonsson och skriven av Mikael Thungren & Thomas Henningsson. Njut :)

2 thoughts on “Suzzie – Kom kom (1991)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *