Boxbury Beat – Never Along Without You (1985)

 

Sup+_98b516ff96b17f5806bb576f6c083bfaJavisst, även om jag körde norskt så sent som i förra veckan, så är det ju en dag som denna på sin plats att köra ännu mera norskt :) Så, här är årets ”17. Mai-hyllning”!

R-910315-1195850349Men, för ovanlighetens skull så blir det mer musik än ord. Bandet Boxbury Beat var nämligen helt okända för mig, och jag tipsades om den här låten för bara några veckor sedan av den norske synthpionjären Per Aksel Lundgreen (numera bl a medlem i Shatoo), som enligt vad jag förstod är inblandad i att Boxbury Beats sedan länge outgivna album till sist kommer ut.

Dock, lite mer info om dem finns på hemsidan www.boxburybeat.com, och där finns bl a smakprov på det ”nya” som är på gång! I april släppte de en limiterad EP i endast 100 ex som försmak – vi får hoppas på att nästa släpp ger fler av oss chansen att hänga på…

Här är singeln Never along without you från 1985, och jag lägger även till låten Thunder and lightning som finns med på den intressanta samlingen Maskindans – Norsk Synth 1980-1988.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *