Secret Service – Say Say (A Bom Krash Remix) (1990)

 

För några dagar sedan gick jag ju som bekant i mål med den ultimataste av ultimata listor, så nu är det bara att gå vidare. Det gör jag, till att börja med genom att uppfylla en önskning…

SecretService-MegamixSecret Service är ju inte på något sätt obekanta för oss, och säkerligen inte heller den här låten. Say Say släpptes på singel 1987 och hämtades från hjältarnas sista (?) ordinarie album, fantastiska Aux Deux Magots.

Men sedan dök den alltså upp igen, som B-sida på 1990 års Paul Rein-producerade megamix. Och som framgår av parentesen så remixades den av BomKrash-teamet (Carl-Michael Herlöfsson och Jacob Hellner) – och man kan väl konstatera att det mest väsentliga de har gjort med låten är att plocka bort reggaetakten…och, inte minst, de har plockat in en sångerska. Något säger mig att jag borde veta vem det är, men det gör jag inte… :)

Secret Service – Say say (A Bom Krash Remix)
(Ola Håkansson, Tim Norell)
1990, Sonet Grammofon
Remixad av BomKrash

 

1 thought on “Secret Service – Say Say (A Bom Krash Remix) (1990)

  1. Nu när du inte har din favoritlista att posta längre är min önskan att du kan lämna bra tips om eurodisco utanför de mest välkända länderna Västtyskland-.Tyskland och Italien. Jag gillar låtarna men jag tror att många av oss som följer din blogg också har koll på just det.

    Du ska ha en eloge för ditt arbete att ta fram okända låtar från 1980-talet men jag skulle gilla (önska) att du plockar fram din favoriter från övriga Europa inom eurodiscon. Frankrike, Spanien, Ungern, Jugoslavien, Polen,etc mer från Danmark, Norge, Finland men kanske också från eurodisco från länder utanför Europa (om det fanns sådan). Ju mer exotiskt det är desto större chans att vi eurodiscodiggare inte hört det tidigare. Och det tycker jag är en av poängerna att jag följer din blogg, att hitta sådant man inte hört innan.

    Bengt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *