Britt Dahlén – Tell me (1988)

 

Alltså det här är faktiskt nödvändigt. När man kastar en snabb blick på bloggens förstasida så inser man att de senaste inläggen uteslutande har handlat om manliga akter, t o m så specifikt som duos eller triader bestående av män. Så kan det bli och så kan det gå…men, låt oss då ta steget åt andra hållet, nästan så långt vi kan komma ;-)

Britt Dahlén - Tell MeBritt Dahlén är Örebrotjejen som var populär i Japan men framförallt syntes i SVT:s Solstollarna – och inte minst, i tidningen OKEJ som ju som bekant gärna ägnade färgglada uppslag åt blonda tjejer i baddräkt.

Hon släppte två album, varav det andra, Touch, idag är ett hett eftertraktat objekt på andrahandsmarknaden. Här är en låt därifrån, och kanske håller du med mig om att det i soundet finns mycket gemensamt med det som låtskrivaren och producenten Stephan Berg något år senare skulle göra med Carola?

Britt Dahlén – Tell Me
(R.Hampton, S.Berg)
1988, Rival
Producerad av Stephan Berg

[wpdevart_youtube]-k_khhhrlPI[/wpdevart_youtube]

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *