Herrey – Son Of Misery & Marielle (1986)

 

Jag skrev nåt på Facebook häromsistens om att mappen ”Svensk vinyl” på min hårddisk hade ca 1500 låtar, och att de flesta borde publiceras här. Så är det, trots att det skrevs på Facebook ;-) och här är två av dem.

01 - Herrey - Different I's”-Herreys!?”, gnyr nu vän av ordning? Nej, läs igen: Herrey. Punkt. Ja, precis. Till deras fjärde album hade de släppt dansbands-s:et. Albumet Different I’s kom alltså redan två år efter debuten, genombrottet och allt det där. och det som är anmärkningsvärt med det albumet, i alla fall enligt mig, är att det dels är jäkligt bra – och dels att det är producerat av Wolfgang Loos, som vid tiden för Diggi Loo Diggi Ley producerade Alphavilles Forever Young. Så kan det gå, men oavsett vilka funderingar vi kan ha kring karriärers ut- och avveckling…har ni hört de här?

Herrey – Son Of Misery / Marielle
(L.Herrey)
1986, Laser Music
Producerade av Wolfgang Loos

[wpdevart_youtube]MIEggKaktOg[/wpdevart_youtube]

[wpdevart_youtube]IQi550WXBVY[/wpdevart_youtube]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *