Småmysig Långfredagsångest med Bohême

 

Långfredag. En gång i tiden årets längsta och tråkigaste dag. Så är det kanske inte längre, nu känns det ju helt enkelt mer som en extra ledig dag. Men, låt oss ändå ta och gå in i lite smådeppigt ”långfredags-mode”…

Bohême - För mycket kärlek försvinner i det blå _framHär har vi en småsynthig ballad från 1986 med duon Bohême, en sån där låt som verkade passera under de flesta radarstationer när det begav sig, och som följdaktligen är fullständigt borttappad i dödsskuggans dal idag. ”De flesta” skriver jag, eftersom den faktiskt spelades i Rakt Över Disc (av alla program) i augusti 1987.

Vilka de två i bandet Bohême var, vet jag ingenting om – kanske är det två av upphovsmakarna J.Östlund, J.Lundberg och J.Moberg vi ser på omslagsbilden? Eller inte?

Bohême – För mycket kärlek försvinner i det blå
(J.Östlund, J.Lundberg, J.Moberg)
1986, Polar Music international
Producerad av Bohême

[wpdevart_youtube]19491imkOBs[/wpdevart_youtube]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *