Dubbelcomeback – för MrPbh och för en svensk ”kultikon”…

 

Comeback alltså! För det får ni väl ändå hålla med om, en månad är nästan obeskrivligt lång tid i dagens digitala och rusande värld. Och så länge sedan är det faktiskt som jag skrev ett riktigt inlägg här, d v s ett sånt som handlar om gammal god musik från de dammiga hörnen av arkivet. Och även om det här som sagt känns som en comeback för undertecknad, så handlar inte heller det här om gammal musik…

628x628_AnnieAnnerVi snackar om en artist från de där dammiga hörnen, men en artist som har tagit sig därifrån. Allt började (tror jag) med framträdandet på förra årets Sthlm Italo Disco Party, och nu, ett drygt år senare har det utan förvarning och vidare kommentarer dykt upp en ny låt och video…med Annie Anner, på hennes hemsida.

Du vet, hon som tillsammans med sin bror Anders och hans kompis Lars fixade till en svensk italoklassiker i form av Night In The City för 30 år sedan. Dagen före midsommar fanns alltså helt plötsligt Shadows In The Park där, och man kan väl konstatera att inte jättemycket vatten har runnit under broarna sedan 1985. Annie Anner låter Annie Anner, kult i vår lilla retrodiscofiliska värld :)

[wpdevart_youtube]t1b0PjJIzCo[/wpdevart_youtube]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *