Barbro – Motivation (1984)

 

Alla sanningar äro tre, så även anledningarna till att den här låten får sig ett litet inlägg precis nu. För det första så har jag faktiskt alldeles nyligen utökat samlingen med den här singeln, för det andra så fick jag en ”önskan” om låten igår, och till sist så uppträder denna dam i detta nu på Skansens allsång :)

Barbro”Barbro” är nämligen ingen mindre än allas vår (?) Lill-Babs – en artist som jag väl sällan eller aldrig har uppskattat särskilt mycket, men en legendar är hon ju tveklöst. och hon har faktiskt omnämnts en gång tidigare här på bloggen.

Den gången var det i samband med att jag skrev om dottern Kristin Kaspersens enda försök att bli skivartist, singeln Storstadsliv från 1984. Då nämnde jag att den troligen spelades in ”av bara farten” när mamma Barbro befann sig hos Billy Butt och Little Big Apple för att göra sitt självbetitlade ”popalbum”.

Kristins singel följde för övrigt med på köpet när man köpte mammas album. Jag skulle nog kunna tycka att det borde varit tvärtom – föredrar nog Storstadsliv i alla lägen före Motivation, vilket alltså var singeln från Barbro. Eller vad säger du?

Barbro – Motivation
(Billy Butt-Jonas Isacsson)
1984, Little Big Apple Records – LBAS 003

 

[wpdevart_youtube]BnmpPQThsGw[/wpdevart_youtube]

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *