Lili & Susie – Love Never Dies (1996)

Snabba ryck! För en liten stund sedan såg jag att L&S själva konstaterade på sin Facebooksida att ”Love Never Dies”, deras milt sagt bortglömda singel från 1996, inte gick att lyssna på online någonstans. Först höll jag på att skriva att den inte gick att lyssna på någonstans överhuvudtaget, men det är ju inte sant – alla har vi ju CD-maxin, inte sant? ;)

Men om det nu är så att någon saknar den, eller om kanske CD-spelaren är trasig – här är den! Som sagt, 1996 kom den, och tillsammans med ”Hypnotized” som släpptes samma år så blev de det sista nyproducerade som L&S skulle komma att släppa på 13 år! Nästa gång var alltså comebacken i Melodifestivalen 2009. Och ja, jag envisas med att kalla dem L&S i det här inlägget, för just så stod det både på singeln och i TV, se nedan.

L&S – Love Never Dies
(Lili & Susie)
1996, Wild Life Records
Producerad av Christofer Stannow, Fredrik Jernberg

 

Facebook-sidan lade L&S ut några bilder från när framförde låten i SVT:s ”Det kommer mera”. Här är några av dem, troligen alltså med fotokredd till SVT.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *