Dags för andra säsongen av Top Gear med Stuart Ward – se ett första exklusivt videoklipp här!

Kanske minns du hur jag blev fullständigt till mig i trasorna för någon månad sedan när den första säsongen av Nordic Channels ”bortglömda” svenska nöjesprogram Top Gear plötsligt dök upp på YouTube.

Ni 46 som i skrivande stund följer Top Gears YouTube-kanal vet redan vad som är på gång, men för er andra kan jag avslöja att hela säsong 2 (15 avsnitt!) kommer att ha ”nypremiär” på YouTube på midsommarafton!!! Liksom tidigare kommer alla artistframträdanden även finnas tillgängliga som enstaka videoklipp – d v s massor av godis för oss som älskar svensk pop/rock från sent 80-tal. So What, Carmen Kane, Neopop, Oh’Boy, Lisa Nilsson, Fingerprints, Troll och Talk of the Town är bara några exempel…

Kanske någon även minns att jag sa något om att när det blir dags för andra säsongen, kommer ”jag” på nåt sätt vara inblandad. Well, nu är det alltså dags och låt mig med viss stolthet konstatera att ett gäng av de där enstaka framträdandena ser du exklusivt endast via Beatbox.se :)

Först ut, här är Ankie Bagger med ett alltså sällan (typ aldrig) tidigare sett framträdande av Where Were You Last Night – ett högenergiskt sådant. Välkommen att svettas loss med Ankie och publiken i Stocksund den 22 september 1989.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *