Small Talk – 30 år senare…

Det är exakt 30 år sedan som det bestämdes att just det fotot här intill skulle bli albumets framsida…

Året var 1991 och Stockholms-duon Small Talk (Marika Skärvik och Heikki Harju) fick se releasen av sitt färdigmixade album läggas på is i och med skivbolagets konkurs. Därmed begränsades deras Paul Rein-producerade diskografi till två singlar 1987 och en då tilltänkt ”förstasingel från albumet” 1991 och inget mer.

Minns du? Som ett av de allra första inläggen på Beatbox.se skrev jag om deras debutsingel; Give Me My Heartbeat Back. Och nästan exakt ett år senare om uppföljaren Donna. Däremot verkar jag faktiskt helt ha utelämnat den där 1991-singeln Falling 4 You, dock skrev jag om tolvan här :)

Men, tillbaka det där fotot. Borde det inte vara på tiden att det faktiskt får pryda framsidan på det där albumet? Saker är som bekant sällan ristade i sten…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *