Pernillas ”I can’t live without you” – en albumpärla från 1985

Av bloggstatistik, FB-gillare, och inte minst respons att döma så har det tillkommit en hel del läsare här på sistone. Kul! Då passar jag också på att sätta ribban, så ni vet vad ni har gett er in på…

pernilla86_90701852En av ’högarna’ som väntar på att publiceras på bloggen består av kända (och ofta ’lågt värderade’) artister som i begynnelsen av sin karriär lät ganska så annorlunda än senare. Dessutom i mitt tycke bättre än när de senare slog igenom :)

Här är ett exempel i högen – allas vår Pernilla Wahlgren, som i och för sig kan sägas slog igenom (med Piccadilly Circus i Melodifestivalen) i just den här vevan, men som på sitt debutalbum också till viss del hade ett lite annat sound. Det sjävlbetitlade debutalbumet är producerat (och till största delen skrivet) av Bruno Glenmark och Lasse Andersson, samma herrar som jag ju för en tid beskrev som männen bakom Annica Burman några år senare. Och som sagt, här är en albumlåt som ’alltid’ legat mig varmt om hjärtat :)

Pernilla Wahlgren – I can’t live without you
(Bruno Glenmark och Lasse Andersson)
1985, Glen Disc
Producerad av Bruno Glenmark

https://play.spotify.com/track/5oji0syAWtBWKlNdCz3wSm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *