Uffe Söderberg – Lady Lady (1989)

Det är bara att konstatera att det råder en viss tidsbrist för min del för tillfället, vilket ’inverkar menligt’ (som det tydligen heter…) på uppdateringstakten här. Men, ha tålamod – och passa på att kolla bakåt i min snart ettåriga bloggs förflutna – där finns säkert pärlor som du har missat!

ulfsoderbergUnder tiden, så passar jag på att slänga ut en höjdare som har fått ligga till sig – och med tanke på att det är flera veckor sen ni fick nåt Shanghai-relaterat, så är det verkligen läge nu :) Återigen dags för den forne Shanghai-vokalisten Uffe Söderberg…

Bilden här intill är från 1986, från tiden då Shanghai var som populärast, men efter andra albumet var som bekant bandets saga all, och det som sedan för Uffes del borde ha blivit en lysande popkarriär på egen hand, blev inte mer än två ”riktiga” singlar (Läs inläggen om Fallen ängel och Ögon) och sedan den här – som ingen ens orkade bemöda sig att packa in i ett omslag. Jag vet att han har fortsatt att släppa skivor, både i eget namn och under flera pseudonymer, men det var den här tråden som jag så gärna hade velat att han hade fortsatt att följa. Här är Lady Lady – en sorgligt bortglömd ’euroklassiker’ från sommaren 1989, på svenska minsann…

Uffe Söderberg – Lady Lady
(U.Söderberg – P.Grönvall)
1989, Eurozont – EZS 017
Producerad av Uffe Söderberg och Peter Grönvall

 

 

 

 

4 thoughts on “Uffe Söderberg – Lady Lady (1989)

    1. Är det sant? :) Det hade jag ingen aning om! Hmmm…inte riktigt som jag vill höra Uffe, men ändå! Kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *