Minnesgoda läsare, som det brukar heta, minns säkert hur jag tokhyllade initiativet ”Nevergreens” tidigare i höstas. Den oefterhärmelige Vladislav Bonita har sedan kört på i ett, i alla fall för mig, närmast hysteriskt tempo – 19 ’vanliga’ avsnitt och 5 ’specialare’ har det blivit så här långt. Kanske har du hängt med hela vägen? Det har inte jag…men, då har jag ju å andra sidan något kvar att längta efter :)

Angående det där med specialarna – bl a har vi fått skådistema, jultema i juletid och så nu då självklart Melodifestival! Fast ändå inte – här har vi en alldeles underbar uppställning av festivalartister med andra låtar. Helt klart min grej – även om det ’bara’ är två av låtarna som jag har tagit upp här på bloggen, men flera skulle kunna ha dykt upp ;)

Nevergreens Special #5 – Melodifestival 

Chattanooga – Ute på Vift (Europafilm; 1984)
Baden-Baden – Här och Nu (Mariann; 1985)
John Ballard – The Search (Glen Discs; 1982)
Dan Tillberg – Kärlek är Kärlek (Alpha; 1985)
Bel Air – På Äventyr (Polar; 1985)
Herrey – Chinese Temptation (Laser; 1986)
Li Berg – The Smørgasbord (Polygram; 1983)
Janne Lucas – Jag Vill, Jag Törs, Jag Kan (Sonet; 1984)
All of a Sudden – Inget Att Förlora (Air; 1988)
Karin Risberg – Marie Antoinette (Unisong; 1986)

 

https://soundcloud.com/vladislav-bonita/nevergreens-special-5-melodifestival

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *