Bröderna Ingrosso var Bad Habits

 

En liten snabbis…

13 - Bad Habits - Naughty GirlMen jo då, Vito och Emilio Ingrosso som ju var en lika självklar del av den unga Pernilla Wahlgrens scenspråk som bacon till burgaren, gav sig också på att göra en egen liten skiva. Emilio var med och sjöng hos Pernilla några gånger, och Vito skrev och producerade en del (bl a Blossom Tainton här), men detta är mig veterligen deras enda gemensamma utgåva.

Produktionen (som måste vara en av Magnus Frykbergs första?) är milt sagt inspirerad av den korte mannen från Minneapolis, men sämre inspirationskällor kan man ju ha – här är Naughty Girls, som dessutom verkar ha saknats på YouTube fram tills nu ;-)

Bad Habits – Naughty Girls
(Vito & Emilio Ingrosso, Dag Taylor, Magnus Frykberg)
1985, Alpha Records – ONESIN 024
Producerad av Magnus Frykberg

 

 

1 thought on “Bröderna Ingrosso var Bad Habits

  1. Bad Habits gav faktiskt ut ytterligare en singel med spåren ”Welcome” och ”The Intro” 1985. Den följde med på köpet när man köpte ett idolalbum om Pernilla och Ingrosso-bröderna. Det var jäkligt länge sen jag lyssnade på den men jag har för mig att båda låtarna var instrumentala.
    Emilio jobbade senare också på ett soloalbum runt 1987 men det blev uppenbarligen inget av det. Ska vi gissa att det berodde på att ingen var särskilt intresserad av att höra honom sjunga om inte Pernilla var med…? ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *