Plirum – Fade Away (1989)

 

Som bekant (?) så startade den här bloggen vid juldagarna 2012, eller i varje fall var det då den första versionen och de första inläggen lades upp. Den versionen blev dock inte långvarig och redan till Trettondagshelgen, så såg en helt ny beatbox.se dagens ljus, i praktiken den blogg som du läser i detta nu.

11 - Plirum---Fade-AwayEn av de första låtarna i ett av de där första inläggen var då mycket passande en jullåt av det ovanligare slaget, d v s en som inte är uttjatad och nästan lite rolig. Jag tänker naturligtvis på låten Tomtar av och med Plirum, d v s artisten och producenten Jocke Bergman.

Han släppte en singel till under den pseudonymen, och den kommer här. Det hela verkar på nåt sätt vara ett samarbete med Radio City, med tanke på att deras logga finns med och att A-sidans Fade Away (On The Radio) är pimpad med en påannons signerad kanalens stora ’stjärna’ vid den här tiden, Jesse Wallin. Jag har vänt på singeln…

Plirum – Fade Away
(Colegate-Bergman)
1989, Little Big Apple – LBAS1071
Producerad av R.O.B

[wpdevart_youtube]PzlslU46hgU[/wpdevart_youtube]

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *