Lucka 24: Ingen vit jul i år…

 

Väldigt spontant. Jag vet ju att de allra flesta har annat för sig idag än att kolla bloggar och Facebook, men nåt ska ni ju ha :)

I ett av alla forum som jag hänger på mer eller mindre frekvent så dök det igår upp en fråga om låten Ingen vit jul från 1997. En låt som dök upp, testades på Tracks, hamnade på det årets julsamling Most Wanted Christmas, och sen försvann. Ingen verkar veta något om bandet ifråga, och bortsett från den där samlings-CD:n, så verkar inte låten finnas någonstans. Tills nu. Nu finns den på YouTube och på beatbox.se :)

Så, här är Lucka 24 – en tidstypiskt 90-talssläpig historia med popfeeling och jultema. På Stockholm Records. Bara en sån sak…och sen är ju titeln inte helt fel julen 2015!

God Jul på er!

Tank – Ingen Vit Jul
(Buster Broady, Leif Sundin)
1997, Stockholm Records

1 thought on “Lucka 24: Ingen vit jul i år…

  1. Jag älskar den här låten! Hörde den första gången på denna samling, men fick senare tag på singeln. Fast på den heter gruppen mycket mystiskt Atom istället. Vilket alltid retat mig, eftersom jag tycker att Tank var ett roligare namn. Spelar ju ingen som helst roll egentligen, men ändå. Har under alla år försökt få reda på nåt mer om denna mystiska grupp, men icke. De kom och förvann.
    Hur som helst, GOD JUL!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *