Dags för introtävling igen! Tema Melodifestival…

 

Nu är det ett tag sen vi körde introtävling på den där Anna Book-låten som nästan lät lite som Dead Or Alive, kommer ni ihåg? Nu är det dags igen, om än inte ett alls lika ’spektakulärt’ intro den här gången…

Well, är man nörd så är man, och det här är nog inte för ’vanligt’ folk ;-) Tänkte jag skulle lagt upp den här låten tillsammans med en utläggning om att ’schlagerfebern’ väl börjar kännas ute i stugorna så här med mindre än två veckor kvar till årets Melodifestival – och att detta då skulle vara mitt sätt att liksom bekräfta det. Men helt plötsligt, när jag lyssnade på mitt klipp, så bestämde jag mig för att det här introt är värt ett bättre öde – hela låten får vänta på publicering (nej, den finns varken på YouTube, Spotify eller iTunes) i ett par dagar och istället ska vi se om det finns någon därute som löser vem detta är…helt meningslöst, men kanske lite kul?

Det vore ju kanon om vi kunde sköta gissandet via Facebook Messenger, men självklart går det bra att höra av sig även på annat sätt om man vill :) Jag kan inte utlova några fina priser, men jag lovar att ge ledtrådar på Facebooksidan om så krävs. I nuläget får ni nöja er med Melodifestivalkopplingen som ledtråd ;-) Ska vi säga att jag avslöjar svaret på onsdag kväll den 27:e?

[wpdevart_youtube]mUj0uCaZyuM[/wpdevart_youtube]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *