Dag Vag – Nya skor (1991)

 

Det här skulle egentligen bara vara ett klipp som dök upp på videokanalen utan annan kommentar än en adressering till personen som hade frågat efter den. Sånt händer ju nämligen då och då (du prenumererar väl även på MrPbh1971’s YouTubekanal?), men….just den här gången föräras önskeklippet även med ett kort och koncist inlägg här.

Dag Vag är tveklöst ett band som alltid legat vid sidan av ’mitt’ musikaliska 80-tal, men samtidigt går det inte att förneka att de hade en del både svängiga och sköna låtar. T ex är Sommartoppshiten Du får aldrig nog, som ju iofs inte är direkt representativ för dem, en trevlig dänga. Något år efter den släpptes den här, den skönt halvska-iga låten Nya skor, som jag alltså fick en önskan om i inlägget om Kort het sommar av Dag Vag-spinoffen Ojj!600…

Dag Vag – Nya skor
(Stig Vig)
1991, MNW – MNWS-156

[wpdevart_youtube]GdX0Y0SxjmI[/wpdevart_youtube]

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *