Style – Vision av kärlek / My kind of woman (1985)

 

Style Vision av kärlekDags att uppfylla en önskan igen, och även om den här singeln mig veterligen inte är så jättesvår att få tag på, så är det ändå ingen som lagt ut den på YouTube!? Jo, maxiversionen av den engelska varianten finns ju där (som vanligt), men det kan väl inte bara vara jag som vill ha en helt vanlig singelversion att njuta av?

Och vad är det då vi snackar om här? Jo, helt enkelt ännu en klassiker signerad Sandelin-Ekman. I januari skrev jag om singeln Telefon och hur den var lite av det första smakprovet på det sound som skulle bli ett signum för dessa båda herrar under ett antal år framöver. Här har vi alltså uppföljaren, som av någon outgrundlig anledning floppade. Det känns nästan som det inte finns något mer att säga efter det. Den floppade…

Och förresten; Vision av kärlek finns faktiskt på Spotify, det är det inte mycket från Style som gör…

Style – Vision av kärlek / My kind of woman
(Sandelin-Ekman)
1985, Bubble Records – BUS2
Producerad av Christer Sandelin och Tommy Ekman

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *