Rex – Step by step (1986)

Men hallå, det har ju gått hur lång tid som helst sedan det dök upp nåt ’Shanghai-related’ i bloggen – så det är ju HÖG tid ;-) Så vi kör en höjdare som jag ärligt talat trodde jag hade kört ut tidigare…

Rex - Angelina AngeleyesEtt av de allra första inläggen jag gjorde var om den tidigare Shanghai-keyboardisten Rex Gissléns första solosingel – Angelina angeleyes. I det inlägget (som du hittar här) hyllade jag allt som hade med den låten att göra, från låtskrivare till produktion – ja, allt! Grejen är ju dock att singelns baksida är i det närmaste lika bra – Step by step, som vi hittar där, är alltså ännu en pärla från teamet Rex Gisslén, Max Brunzell och Peo Thyrén, med text av Alexander Bard och kör av bl a Tommy Nilsson. Andra exempel från dem är Venus ”Bang bang” och Glen Spoves ”Blue islands” Håll till godo!

Rex – Step by step
(Rex Gisslén, Max Brunzell, Peo Thyrén, Alexander Bard)
1986, Virgin Scandinavia
Producerad av Rex Gisslén och Max Brunzell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *