Pillow Parade – All The Love (1991)

 

Dags för en kortis. Häng med nu!

- - - - Pillow Parade - All the love _300x300Jag utgår ifrån att ALLA som hänger här, har koll på vilka Fake var – Sveriges enda riktiga italogrupp, eller vad ska vi kalla dem? Jag har ju skrivit om dem tidigare, om låtarna Right och Donna Rouge, och även betat av en del övriga alster från medlemmarna – Ulrica Örns solosingel från 1983 och Erik Strömblad som en del av Walk On Water. Så då återstår ju i stort sett bara att köra lite ’sen’ Tony Wilhelmsson, eller hur?

Sen och sen…här är hans soloalster från 1991, under namnet Pillow Parade. En riktigt skönt småsynthig och lite sommarlätt poppärla som jag undrar varför den verkar så fullständigt bortglömd? Den finns inte att finna någonstans på nätet, inte förrän nu…

Pillow Parade – All the love
(T.Wilhelmsson)
1991, Power Records
Producerad av Tony Wilhelmsson

 

 

2 thoughts on “Pillow Parade – All The Love (1991)

  1. Åh kul! Den här har jag känt till och letat efter länge, men aldrig hittat eller ens hört. Tycker också den är bra. Låter ju lite som Paul Rein gjorde när han släppte Sandelin/Ekman och började prodda själv.

    Hade inte till och med Power Records nån Paul Rein-koppling förresten, eller är jag ute och far nu? För det är väl inte italo-Power Records som gett ut detta?

    1. Oj så roligt att kunna köra något som just du inte har hört ;-) Annars så tror jag inte Paul Rein hade nån koppling till Power Records – du kanske tänker på Street Records, där han ju släppte både eget och andras grejer på senare? Däremot så känner jag en stark koppling till Jörgen Elofssons Shane-alter ego här – hans andra, och mindre framgångsrika, album släpptes vid samma tid på just Power Records, med ett snarlikt sound…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *